Om os

Om os

Vi er en hundeglad familie, som består af Christina, Elisa, Kia, Anette og Vagn. Vi er bosiddende på en gård lidt syd for Holstebro.

 

Vi har haft hunde siden 1983, hvor vi fik vores første hund, en Irsk Setter han, som kom fra kennel Vestklit i Danmark, siden har vi haft en Kleiner Münsterlander ”Bob” og en Labrador retriever ”Sika”.

 

Vi har i mange år talt om, at vi med tiden gerne ville have en Golden Retriever, så i foråret 2004,da vores ”Sika” var ved at komme godt op i alder besluttede vi at nu var tiden kommet.

 

Dette bliv så starten på vores golden historie da vi fik vores første tæve hvalp, Nikita hjem fra kennel Kildespring på Als. Dette blev startskuddet til et forhåbentligt livslangt kærlighedsforhold til racen Golden Retriever.

 

Vi har siden da anskaffet flere af slagsen, både fra Kennel Jakos i Norge, og fra Kennel Dewmist i Sverige. Så dette blev til mere end blot en hyggehund, det blev til et seriøst bekendtskab med racen, og heraf følgende opstart som kennel GoldenFocus.

 

Vi er af den opfattelse at den bedste træning sker ved at møde andre artsfæller. Derfor er vi både medlem af DRK samt DKK og er glade brugere af DRK’s træningsprogrammer.

Vi har i den tid vi har haft golden retrievere mødt en flok glade og imødekommende retrieverejere, som er meget søde og hjælpsomme med mange gode hints i forbindelse med vores opdræt.

 

Vi har nogle hunde, som er apporterende jagthunde, og fortsætter derfor træningen med lydighed/træning til markprøve, hvilket er en helt fantastisk måde at stimulere/opleve sin hund under arbejde.

 

Vi har igennem vores medlemskab af DRK og DKK været til en del forskellige skuer og udstillinger, hvor vi har truffet mange nye dejlige mennesker, der ligesom os er grebet af denne "golden rush". Disse mennesker har med stor glæde hjulpet til opstart med vores golden retrievers.

 

Dette har vi selv forsøgt at udvikle og styrke igennem vores oplevelse af det at være aktiv med sine skønne golden retrievere.

 

 

 

 

Et lille kig tilbage i vores kennel historie

WJW08 DKCH Dewmist World Of Spices

 

DKCH(U) GoldenFocus Briar Rose

 

SU(U)CH Dewmist Lady Sings The Blues

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bor nu hos hendes nye ejer Gunilla Granath i Sverige

Copyright @ All Rights Reserved

Vagn Donskov