Ulv

Ulv

(Canis lupus)


Siden Ulven igen er genindvandret har jeg været heldig flere gange at se den, første gang jeg så Ulv var i foråret 2015, her så jeg to Ulve nedlægge et par Rådyr ved Ølgryde plantage.

 Jeg har set Ulv et par gange i 2016 ved Klosterheden og Idom og i 2017 har jeg været heldig at få mine første fotos og lidt video fra en periode hvor jeg var heldig at få muligheden for at se hele Ulvefamilien samlet.

 

Ud over mine fotos fik jeg også oplevet bl.a. hvalpene lege sammen, samles ved spisning og springe ind i en kornmark da en af de voksne hyle mad signalet til dem.


Senere har jeg været heldig at se nogle af hvalpene flere gange forskellige steder lokalt og ved Klosterheden. 


Jeg tror ikke at det er muligt at gå/snige sig til synet af en Ulv, det er den alt for skarp i dens sanser til, man kan være heldig at være på rette sted til rette tid eller bruge tid på at finde steder den færdes og så sætte sig til at vente. Jeg trormange har været heldig at få et glimt fra deres bil


Mødet med Ulv er ofte hurtigt og meget kortvarigt og ofte går det så stærkt at man ikke når at tage fotos eller video. Selv om det er ØV og trælst at det visuelle bevis ikke er i hus, så betyder det dog ikke noget i min verden, fordi jeg jo får masser af oplevelses fotos og sanseindtryk inde i mit hovede og de er guld værd og slettes ikke sådan lige.
Ved at klikke på et foto, vil det blive vist i større udgave!